Keresés
3O
Budapest
2017.11.21., kedd (Olivér)

Kérj zsiráfot a melaquinódra!

Fiji- 2016.06.11. 10:00
151
Melannie igencsak fiatal a barista szakmában, ám öt perc alatt olyan kávét készít, amilyenről eddig még csak nem is álmodtál –nemcsak a kávé miatt, hanem az alkotásai is elképesztők. A barista művészetére már az egész világ felfigyelt, te vajon meg mernéd inni?

Melannie, aki azonnal felkeltette a kávérajongók figyelmét, San Franciscóban él, és dolgozik. A tehetség baristaként működik saját kávézójában, ahol szenvedélyét most már nemcsak a kávé teszi ki, hanem a művészet is. Melannie vendégeit olyan habos kávéval örvendezteti meg, melynek tetejére állatokat rajzol. Készít zsiráfot, kutyát, olvasó macskát, de a repertoárjában van sárkány is. Aki azt gondolja, hogy az alkotások elkészítése sok időt igényel, akkor eláruljuk, hogy Melannie körülbelül 3-5 perc alatt végez velük. Találmányát a melaquinóra keresztelte.

Giraffe! Facebook page link under my bio! #giraffe #lattesketch #latteart #sf @__lady_j

A post shared by Melaquino (@melaquino) on


Melannie a technika elsajátítására körülbelül négy évet fordított, de jelenleg is fejleszti magát. Szabadidejében szívesen rajzol és egyéb alkotói tevékenységet is végez. Műveit büszkén mutatja Instagramos követőinek, a képeken kívül rendszeresen feltölt videókat is.

Még több képet ITT találsz!

Hozzászólások