Keresés
14O
Budapest

Kész, vége! Ez a kutya a mannequin challenge bajnoka!

Offmedia- 2016.11.22. 11:15
368
Megnyerte az internetet az ausztrál pásztorkutya. És gazdája.
Talán már senkinek sem kell bemutatni a mannequin challenge nevezetű kihívást, ami röviden arról szól, hogy pár pillanat erejéig mozdulatlanul, "próbababaként" kell pózolni egyedül, vagy éppen a haverokkal egy teljesen hétköznapi szituban.

A kihívás nemrég indult hódító útjára, de tulajdonképpen már le is zárhatjuk, hiszen egy kutya úgy kimaxolta a dolgot, hogy azt már lehetetlen lesz überelni. Egy rendkívül értelmes ausztrál pásztorkutyáról van szó (australian cattle dog), aki hol napszemüvegben, hol a wc-t lehúzva "fagyott" meg, de olyan szinten, hogy az ember azt hihetné valaki egy kipreparált, biológia óráról húzott kutyussal vette fel a képeket...

Pedig nem.

A kutya él, nem mozog, de él.

Csupán a szeme árulja el néha, de ennyi még bele is fér. Legalább nem jelennek meg a videó alatt az önkéntes, és nagyon lelkes állatvédők.


Nem ő az egyetlen négylábú házikedvenc, akiből a gazdája hülyét, pardon, babát csinált. Az alábbi kis összeállításban van még egy-két ügyes versenyző, de az ausztrál pásztorkutyát nem lehet letaszítani a trónról.

Sem embernek, sem állatnak, de még a Madame Tussaud-nak sem!


Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom