Keresés
9O
Budapest

Két éves kislány élete a drogfüggő szüleivel

Offmedia- 2015.12.17. 10:00
93
Irina Popova, az orosz fotós úgy gondolta, hogy két hétre beköltözik egy orosz családhoz és fotósorozatot készít mindennapjaikról. Önmagában ez nem lenne még világszenzáció, az viszont már annál inkább, hogy a családban, a kislány szülei durván drogfüggők!

A fotóművész, egy véletlen alkalmával találkozott az anyukával, mikor hajnalban a városban sétált. Lila az anya, hajnali 2-kor, részegen hazafelé tolta haza a babakocsiban a kislányát, mikor a fotós leszólította és felkérte a fotósorozatra.

Az elkeserítő fotók rávilágítanak arra, hogy a két éves kislány Anfisa, milyen körülmények között élte mindennapjait, illetve arra, hogy szülei nemtörődömsége miatt, milyen veszélyeknek volt kitéve. A példamutatásról pedig ne is beszéljünk…

A fotósorozat 2008-ban készült, amit egy galériában is bemutattak. A rendezvényen a szülők is részt vettek. Miután a fotók szélesebb körben elterjedtek, a rendőrség is bekapcsolódott a témába. Nem tudni, hogy a hivatalos szervek vagy az önfelismerés hatására, a szülők próbáltak változtatni életvitelükön.

2012-ben Lila, az anya, otthagyta a családot és elvonókúrára ment. Jelenleg egy ruhaüzletben dolgozik.

Pasha, az apa, új párjával nevelte a kislányt. Pasha egy elektronikai boltban dolgozik.

Anfisa már iskolás, nem vették el az apjától a gyámügyesek.

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom