Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Kirakták a középiskolai kosárcsapatból Racquel-t, mert megosztotta Snoop Dogg füves képét

Kirakták a középiskolai kosárcsapatból Racquel-t, mert megosztotta Snoop Dogg füves képét

Kócsi- 2018.02.07. 11:16
És még lájkolni is volt mersze a Twitter posztot.

Nem akármilyen szigor uralkodhat abban a kaliforniai középsuliban, ahol egy teljesen ártatlan Tweet megosztása miatt kirakják az ember lányát az iskolai kosárlabda csapatból. A Sierra High végzőse, Racquel Alec járt így, miután volt olyan merész, és megosztotta kedvenc zenésze, Snoop Dogg egy képét Twitteren, amelyen a rapper jó szokása szerint egy hatalmas blázzal pózol. Ezért kell bűnhődnie a leányzónak, a suli ugyanis nem ad teret semmiféle kábítószeres, netán szexuális töltetű "propagandának".

Racquel szülei olyannyira felháborodtak a döntést követően, hogy még bíróságra is hajlandóak vinni az egészen banális ügyet. Ügyvédjük szerint a diák semmiféle szabályt nem szegett meg, ugyanis otthoni számítógépéről netezett, továbbá csak ismerősei láthatják az amúgy is privát fiókja tartalmát. Így természetesen felelősség sem terheli őt.

A kizárás híre még a jó Snoop-hoz is eljutott, aki rögtön felajánlotta segítségét a családnak, ámbár a hírek szerint hivatalos megkeresés egyelőre nem történt a részéről.

(USA Today)

Hozzászólások