Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Kirakták a középiskolai kosárcsapatból Racquel-t, mert megosztotta Snoop Dogg füves képét

Kirakták a középiskolai kosárcsapatból Racquel-t, mert megosztotta Snoop Dogg füves képét

Kócsi- 2018.02.07. 11:16
3013
És még lájkolni is volt mersze a Twitter posztot.

Nem akármilyen szigor uralkodhat abban a kaliforniai középsuliban, ahol egy teljesen ártatlan Tweet megosztása miatt kirakják az ember lányát az iskolai kosárlabda csapatból. A Sierra High végzőse, Racquel Alec járt így, miután volt olyan merész, és megosztotta kedvenc zenésze, Snoop Dogg egy képét Twitteren, amelyen a rapper jó szokása szerint egy hatalmas blázzal pózol. Ezért kell bűnhődnie a leányzónak, a suli ugyanis nem ad teret semmiféle kábítószeres, netán szexuális töltetű "propagandának".

Racquel szülei olyannyira felháborodtak a döntést követően, hogy még bíróságra is hajlandóak vinni az egészen banális ügyet. Ügyvédjük szerint a diák semmiféle szabályt nem szegett meg, ugyanis otthoni számítógépéről netezett, továbbá csak ismerősei láthatják az amúgy is privát fiókja tartalmát. Így természetesen felelősség sem terheli őt.

Have her lawyers hit my team this is nonsense 🤷🏾‍♂️

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

A kizárás híre még a jó Snoop-hoz is eljutott, aki rögtön felajánlotta segítségét a családnak, ámbár a hírek szerint hivatalos megkeresés egyelőre nem történt a részéről.

(USA Today)

Ajánlott

Hozzászólások