Keresés

  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Kisebb vagyont szórt el 50 Cent egy sztriptízbárban, majd a műsor végével mind összegyűjtötte

Kisebb vagyont szórt el 50 Cent egy sztriptízbárban, majd a műsor végével mind összegyűjtötte

Kócsi- 2018.08.07. 10:49
Csak az a fránya csődeljárás ne kísértene.

Egy magára valamit is adó rappernek nem csak a színpadon, hanem a sztriptízbárok pezsgővel agyonlocsolt falai között is otthonosan kell mozognia. A felelőtlen pénzszórás mindig a műfaj sajátja volt, de mégis mit tehet az ember fia, ha a drága fuxok és a még drágább autók mellett nem marad elég zsetonja, amit az éjszakai klubokban serénykedő ledér hölgyek bugyijába tömködhetne? Kétségbe semmiképpen sem szabad esni, inkább nézzük meg, hogyan dobál szét egy rakás lóvét 50 Cent anélkül, hogy valójában egy árva centet is költene.

A rappernek a minap a New Yorkban üzemelő, Angels Club-ban volt jelenése, ahova népes kompániával, na meg rengeteg zöldhasúval érkezett meg. Ahogy az ilyenkor lenni szokott: patakokban folyt a pia, a csajok megállás nélkül rázták, míg a vendégek szórták nekik a dollárokat. Az biztos, ennél idillikusabb képet sztriptízbárban aligha képzelhetnénk el.


Az est azonban - mindenki számára - dicstelen véget ért. A rapper úgy döntött, mégsem elég jó neki a kiszolgálás, visszavette a pénzét, majd angolosan távozott. Valószínűleg a csajok lehettek a legjobban elképedve a szétszórt bankókat gyűjtögető Fifty látványán, már csak azért is, mert tulajdonképpen az ő keresetükkel lépett le szó nélkül a helyről.


Amekkora troll, az sem kizárt, hogy egy másik bárba vitt az útja.

Hozzászólások