Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Kizuhant egy második emeleti budai házibuliból egy 17 éves fiú, válságos állapotban van

Kizuhant egy második emeleti budai házibuliból egy 17 éves fiú, válságos állapotban van

Offmedia- 2020.05.10. 20:11
Egy társaság az érettségi végét ünnepelte szombaton, de sajnos tragédia lett a vége.
Egy első kerületi társasházban tartottak házibulit 17-18 éves fiatalok szombaton, az érettségi végére szervezett ünneplés viszont sajnos tragédiával ért véget - tudósít az RTL Klub híradója.

A szomszédok szerint nem volt komolyabb probléma a házibulival, de hajnali 2 körül sikítozásra lettek figyelmesek. Mint később kiderült egy 17 éves fiú kizuhant a második emeleti házibuli ablakán, és a járdára esett. A földszintén lévő kisbolt tulajdonosa hívta a mentőket, súlyos sérülésekkel szállították a fiút kórházba, ahol másnap belehalt a sérüléseibe. Frissítés: az Index ma azt írja, hogy a fiú a korábbi hírekkel ellentétben mégsem halt meg, de válságos az állapota.

A fiú szülei nem értik, hogy mi történt, őket a hajnali órákban hívták fel a házibuliból, hogy jöjjenek a gyerekükért, mert túl sokat drogozott, de a fiatalok rossz címet adtak meg, így a szülők csak később értesültek róla, hogy a fiúk kórházban van. A házibuli szervezőit a szülők azóta sem tudják elérni. A rendőrség öt fiatalt állított elő kábítószer-birtoklás és rongálás miatt.

Hozzászólások

Érdekes lehet