Keresés
4O
Budapest
2017.11.21., kedd (Olivér)

Könnyeket csalt a szemekbe a szomorú nagypapa sztorija

Helstáb Laura- 2016.03.18. 12:00
131
12 hamburgert készített 6 unokájának, de csak egy jött el a vacsorára.

Szakadnak a szívek az internet bugyraiban, köszönhetően annak a nagypapának, aki vacsorát rendezett hat unokájának. Annak rendje és módja szerint meg is hívta őket, készített összesen tizenkét hamburgert, és még kézműves fagyit is, mert az unokák gyerekként azt nagyon szerették. Ehhez képest egyedül csak az alábbi képet megosztó Kelsey jelent meg a vacsorán:

{twitter}https://twitter.com/kelssseyharmon/status/710257327031451648{/twitter}

A kép akkor készült, amikor a nagypapa szomorúan tudomásul vette, hogy senki más nem jön el a vacsorára. Kelsey a Twittere tette fel a képet, ami legnagyobb megrökönyödésére mémmé vált, több, mint 120 ezren osztották meg, egyesek vicces tartalmat gyártottak belőle, mások a nagyszülőkkel való törődés fontosságára hívták fel a figyelmet. A lány boldog, hogy így felfigyeltek nagyapjára, mint elmondta, ha a történet hatására csak egy ember is felhívja a nagyszüleit, már megérte.

Nem maradt el a happy end sem, egy másik unoka, Brock - aki egyébként idegenektől kapott közben fenyegetéseket, hogy miért nem ment el enni - is kiposztolt egy képet, amint hamburgerezik a nagypapával, aki bár nem használ közösségi médiát, örül neki, hogy az ő híressé vált példáján keresztül tanulhatnak a fiatalok a család fontosságáról.

Hozzászólások