Keresés
5O
Budapest
2017.11.21., kedd (Olivér)
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Középiskolai ballagása előtt derült ki egy férfiről, hogy valójában 23 éves

Középiskolai ballagása előtt derült ki egy férfiről, hogy valójában 23 éves

Offmedia- 2016.02.26. 10:13
167
Ösztöndíjak sorát gyűjtötte be a csaló. Lebukott.
Forrás: twitter

A Harrisburg középiskola falai között húzta meg magát, egy 23 éves ukrajnai férfi, bizonyos Artur Samarin. Na, nem, mint hajléktalan valahol az alagsorban, hanem mint megbecsült tanuló az iskolapadban. A férfi évekkel ezelőtt érkezett Amerikába vízummal. Ami viszont pár hónap múlva lejárt, de Samarin nem szeretett volna visszatérni hazájába. Ezért cselhez folyamodott!

Artur Samarinból hamis okmányok segítségével Asher Potts lett. Az új alteregó feltehetően hihetetlen tudásszomjban szenvedett, ezért beiratkozott a Harrisburg középiskolába.  Az már csak egy apró adalék, hogy Samarin öt évvel volt idősebb osztálytársainál, mert hamis papírjain mondhatni visszatekerte az idő kerekét, megfiatalodott.

Évekig senkinek sem tűnt fel az egészből semmi. Samarin kiválóan teljesített az iskolában, ösztöndíjak hadát zsebelte be, azontúl, hogy a sportban is kiemelkedett öt évvel fiatalabb társai közül. Most, a ballagása előtt bukott csak le. Egy névtelen bejelentő fedte fel a csalást a rendőröknek, akik hamar elkapták Samarint. Azóta nem az iskolapadban, hanem a kóterben csücsül, de már, mint Artur. És az érettségi bizottság helyett nyomozók kérdéseire kell válaszolnia...

(buzzfeed.com nyomán)

Hozzászólások