Keresés
5O
Budapest
2017.11.21., kedd (Olivér)

Lángszórót vegyenek!

Offmedia- 2015.08.16. 13:43
238
Az amerikai hadsereg beszűntette a lángszórók használatát harcászati célokra. Az egyik ok, hogy, már a vietnami háború idején is sokan emelték fel a hangjukat, a túl kegyetlen és kiszámíthatatlan fegyver ellen és ez azóta sem változott. A megoldás kézenfekvő, adjuk el a civileknek, sűrűn lakott városok lakóinak, esetleg gyermekeknek a megmaradt darabokat.
langszororesizeFotó: Getty Image / Istock / Europress

A még működőképes fegyvereket -most kapaszkodjanak meg-, akár az interneten is megrendelheti a hadseregtől a kedves vásárló. Aki még nem nagykorú, annak sem kell lángszóró nélkül élnie, ugyanis az USA 48 államában teljesen legálisan beszerezhető, használható a" kis kedves". A szállítást pedig a UPS végzi, földön-vízen-levegőben!

Az akció rendkívül sikeres volt, pillanatok alatt elfogyott a készlet. Mostanra már két cég is foglakozik lángszórók gyártásával az Egyesült Államokban. A clevelandi Throwflame, 1500 dolláros egységáron kínálja, a cseppet sem szokványos portékát. Úgy gondolja drága? Akkor, hadd ajánljuk figyelmébe, a detroiti Ion Productions Team termékét, ami olcsóbb, csak 900 dollárt kell kipengetni érte a kedves vevőnek.

Bármennyire hihetetlen, a lángszóró szórakoztató eszköznek minősül az USA-ban, és nem fegyvernek. Mint egy telefonnak, olyan a törvényi besorolása nagyjából. Ha veszel egyet, nem száll rád az FBI, és a kerti sütéseken te lehetsz a sztár vele! Ilyen és ehhez hasonló szlogenekkel árulják őket...

A szórakoztatás mellett gyakorlati haszna is van a lángszóróknak - állítja a két cég-, például: lehet vele formázni a sövényt vagy elégethetjük a felgyülemlett szemetet is vele.

(CNN.com nyomán)

Hozzászólások