Keresés
3O
Budapest
2017.11.20., hétfő (Jolán)

Legyél háziorvos évi 75 millióért

Ráthgéber Réka- 2016.02.25. 11:39
120
Két éve keresnek valakit az álomállásra.
Forrás: Getty / iStock

Három hónap fizetett szabadság, nem kell dolgozni se hétvégén, se éjszaka. Mindenki ilyen álomállásra vágyik, azonban Új-Zélandon két éve keresik a tökéletes munkaerőt.

Az ok nem más, mint az, hogy Tokora a világ végén van. Az Északi-szigeten található város tényleg nagyon messze van mindentől, viszont szükség lenne még egy háziorvosra, ugyanis a 61 éves Alan Kenny jelenleg egyedül kezel 6000 beteget. „Tavaly azt hittem már, hogy lesz megfelelő jelölt, de sajnos nem sikerült senkit találni, úgyhogy le kellett mondani a nyaralásom. Idén valószínűleg ugyanez a helyzet fog előállni.” – nyilatkozta az orvos.

Nem megerőltető a munka, reggel fél 9-től kell dolgozni este hatig, igaz, az ebédszünetet gyorsan kell elintéznie az új orvosnak, mert ez nem tartozik bele a munkaidőbe.

Dr. Kenny elég rossz helyzetben van, mert 4 hónapja még csak egy önéletrajzot sem kapott, pedig már nagyon szeretne maga mellé egy társat. A nagypapa korú férfi már nem lakik a szigeten, átköltözött a népesebb és közelebbi Cambridge-be, azonban mivel 30 éve ő az orvos Tokorrán, nem szerette volna feladni a betegeit. Valaki nem szeretné elvállalni?

Hozzászólások