Keresés
3O
Budapest
2017.11.21., kedd (Olivér)
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Levágatta a mellbimbóit, majd az interneten árulja őket egy magát művésznek tartó 18 éves srác

Levágatta a mellbimbóit, majd az interneten árulja őket egy magát művésznek tartó 18 éves srác

Offmedia- 2016.05.10. 10:16
192
Azt, hogy mi mit gondolunk, azt megtartjuk magunknak, így kellett volna tenni a mellbimbókkal is...
A napokban egy elég bizarr, értsd: gusztustalan, hirdetés került fel az eBay-re. A 18 éves Karim Boumjimar úgy döntött, hogy a testével keres némi pénzt. De nem úgy, ahogy azt legtöbben gondolnánk. A srác, aki magát művésznek mondja, eltávolítatta a mellbimbóit és a köldökét!

Hogy miért? Mert, elmondása szerint azoknak semmi értelme, hogy a testén vannak, ugyanis nem jók semmire. Arra kérünk kedves Karim, hogy pattints fel egy biosz könyvet, de izibe! A műtétet házilag vezényelték le, és az eredmény, mit mondjuk?! Inkább semmit, nézzétek meg Ti magatok:A levágott testrészekből fülbevalókat, esetleg nyakláncot akar majd készíteni a "hihetetlenül tehetséges művész". Amint elkészülnek a testékszerek (szó szerint!), Karim már pakolja is fel őket az eBay-re, hogy némi pénzt is keressen velük, hiszen enni még mellbimbók nélkül is kell, azokat pedig mégsem eheti meg. Legalábbis reméljük...A srác elmondása szerint Leonardo Da Vinci Mona Lisa-ja inspirálta, hogy a kés alá feküdjön. Persze nem arról van szó, hogy a reneszánsz géniusz bármikor is letépte volna a mellbimbóit, netán a köldökét. Karim szerint a gyönyörűen megfestett képen Mona Lisa-nak nincs szemöldöke és egy szál szempillája sem! Micsoda fordulat, kérem szépen!

Továbbá, látott egyszer egy nőt Youtube-on, akinek három melle is volt, és ez a látvány is nagy hatást gyakorolt rá. Szóval, Mona Lisa, három cickó és ennyi elég is egy zseni születéséhez!

Karim azt is elárulta, hogy a beavatkozás nem volt éppen fájdalommentes, de őt nem érdeklik az esetleges következmények, mert Ő így boldog! Mellbimbók és köldök nélkül!

Fene a gusztusát...

(mashable.com nyomán)

Hozzászólások