Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Már a bemutatóján betört a Tesla "törhetetlen" üvegű új cyberpunk jövőkocsija

Már a bemutatóján betört a Tesla "törhetetlen" üvegű új cyberpunk jövőkocsija

Offmedia- 2019.11.22. 13:59
Hupsz.
Befektető, üzletember, feltaláló, és mémlord, Elon Musk bemutatta a Tesla legújabb járgányát, az iszonyat masszív Cybertruck-ot, de a leleplezésbe csúnya baki csúszott.

A Cybertruck gyakorlatilag úgy néz ki, mintha egy '80-as évekbeli cyberpunk filmből lépett volna elő, négyszögletes dizájnjával, és piros csíklámpáival. A futurisztikus elektromos pickup kevesebb, mint 3 másodperc alatt gyorsul közel 100 km/h sebességre, és 40 ezer dollárba kerül (kb. 12 millió forint). 

Elon azt is beígérte, hogy a járgány teljesen golyóálló, ennek prezentálására pedig a színpadra hívta a Tesla vezető tervezőjét, Franz vol Holzhausesnt, hogy dobja meg az autó ablakát egy vasgolyóval. Talán kitaláljátok mi történt, igen az ablak csúnyán betört. "A k***a életbe!" - mondta kínosan Franz, miközben a bemutatón ülő közönség megdöbbent. Elon elviccelte a dolgot,hogy "legalább nem tört be teljesen", majd megpróbálták egy másik ablakkal, amit szintén csúnyán bezúztak. Elon picit megilletődve hozzátette, hogy majd kijavítják a hibát, amire lesz idejük, mivel a Cybertruckot csak 2021-től kezdik gyártani.

Alábbi videón a kínos pillanat.

Hozzászólások

Érdekes lehet