Keresés
10O
Budapest
2017.10.23., hétfő (Gyöngyi)
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Már Magyarországra is begyűrűzött a Mannequin Challenge

Már Magyarországra is begyűrűzött a Mannequin Challenge

Offmedia- 2016.11.28. 14:26
2362
Mutatunk is hármat.
2016 valószínűleg utolsó viral trendje, a Mannequin Challenge, melyben a résztvevők szoborrá dermedve állnak, miközben Rae Sremmurd Black Beatles című száma szól, halála előtt még azért Magyarországra is megérkezett. A kihívásból már készült számtalan celeb, sportolói, és kutyás verzió is, de lássuk hazánk fiai (és lányai) mit alkottak. 

Hungarian BBG Girls

A BBG azaz a Bikini Body Guide edzésprogram itthoni képviselői is elkészítettek a saját interpretációjukat, amolyan féli-meddig promóként. A legnehezebb dolga egyértelműen a hídba lement lánynak van. 

X-Faktor

Mivel a TV inkább már csak kullog a trendek után, minthogy maga alakítaná azokat ezért nem meglepő, hogy az RTL Klub is úgy gondolta, hogy jó ötlet lenne gyorsan résztvenni ebben a kihívásban, ha már ennyire felpörgött. A versenyzőket, mentorokat és stábtagokat tartalmazó videóban Istenes Bence az egyetlen, aki nem vesz részt a mókában és inkább kínosan úgy téve, mintha nem tudná mi történik elküld minket reklámot nézni.

Next Level / Budapest Trap Squad

A képzeletbeli internet kupát viszont egyértelműen az A38-on készített, közönséget is magába foglaló Budapest Trap Squad bulin készített videó nyeri. A koncert közben, sőt a trap parti közben készített kihívás persze nem magyar találmány, de akkor is ők csinálták meg először itthon, tehát az elismerés jár.

Ez is érdekelhet:
Nicki Minaj is feldolgozta a Black Beatlest

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom