Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Mesékkel újragondolt albumborítók: Son Goku DJ Khaledként, Ed, Edd és Eddy pedig a Migosként elevenedik meg

Mesékkel újragondolt albumborítók: Son Goku DJ Khaledként, Ed, Edd és Eddy pedig a Migosként elevenedik meg

Galó Kristóf- 2020.06.29. 15:32
Ez a művész animációs sorozatok, kultfilmek hőseit keveri össze hasonlóan ismert rapperek albumborítóival

Bart, mint Playboi Carti
Néhány nappal ezelőtt már megírtuk, hogy az albumreceipts instaoldal híres albumborítókat dolgozott át blokkok formájára, amelyen a tracklist, rejtett üzenetek, illetve az eredeti lemezborítóra legjellemzőbb színek kapnak helyet - egy egyszerű, de annál kreatívabb formája a mash-upoknak. Most egy olyan digitális művész munkáját mutatjuk be, aki animációs sorozatok, animék hőseit dolgozza bele az elmúlt évek leghíresebb albumképeire vagy épp a lemez mondanivalójával erősen rezonáló filmek valamely képkockájára álmodja újra a cover-t. Toms.design.vault insta oldalán például DJ Khaled Father of Asahd borítóján az apa-fiú kombót nem a szakállas motivátor és fia alkotják, hanem Son Goku és fia, Gohan.

DJ Khaled és Asahd helyett Son Goku és Gohan virít
Ugyanígy került a Flower Boy képére Finn az Adventure Time című animációs sorozatból, ahol Tyler, The Creator helyét foglalja el, így vált Ed, Edd és Eddy a Migos triójává, Bart Simpson Playboi Carti-ként veret egy szaltót, illetve a Kendrick Lamar második albumán, a good kid, m.A.A.d. city-n látható kisfurgon egy nagyon ismerős átfestést kapott.

Kendrick és Scooby Doo találkozása
Nemcsak animációs sorozatok és rajzfilmek szolgáltatják a kiegészítőt az albumborítók mash-upjához, hanem filmklasszikusok is: Freddie Gibbs például Don Corleone-ként pózol az Alchemisttel közös Alfredo borítóján, Lil Yachty-t pedig a Cápa poszterére építette be a művész.

Lil Yachty a Cápa poszteren

Eminem és Spongyabob

Ed, Edd és Eddy, mint a Migos

Bátor, a gyáva kutya a Without Warning dobermannja helyett

Kalandra fel Tyler!

Lil Baby és az Avatar

Jelszó: N.W.A nem dedós
Toms.design.vault Instagram oldalát itt találhatjátok, ha szemezgetnétek a további érdekes megoldásokban.

Hozzászólások

Érdekes lehet