Keresés
9O
Budapest
2017.10.19., csütörtök (Nándor)

Metamfetaminos injekciós tűk egy plüss maciban

Offmedia- 2015.10.30. 11:07
106
Egy nevada-i kisgyerek talált rá egy szemetesben.

Carson City Police
Fotó: Carson City Police

Ez is csak egy átlagos napnak indult a Mark Twain általános iskolában, Carson City-ben. A tanulók önfeledten játszottak kint az udvaron, amikor egy első osztályos fiú, egy plüss macit talált a suli játszóterének kukájában. Megörülvén szerencséjének azonnal játszani is kezdett vele. Ekkor történt a baj. A maciban ugyanis több injekciós tűt rejtett el valaki... Amelyek közül az egyik megszúrta a kisfiú kezét.

Az iskolában dolgozók azonnal értesítették a rendőrséget és mentőket is. A nyomozók összesen öt fecskendőt találtak a játékban, ezek közül az egyikben metamfetaminra bukkantak. A kisgyerek egyébként jól van, szerencsére nem esett komolyabb baja az ijedtségen kívül.

A nyomozás folyik tovább, bár a rendőrök nincsenek könnyű helyzetben, mert a plüssön nem találtak ujjlenyomatokat, továbbá a játszóteret bizonyos esetekben civilek is használhatják, ezért viszonylag nagy a forgalom ott. A környező kamerák felvételeit átnézték, és megvizsgálták a kukában talált egyéb tárgyakat is, de egyelőre nem találtak semmi érdemlegeset az elkövető kilétére vonatkozóan.

(NBC news nyomán)

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom