Keresés
13O
Budapest
2017.09.26., kedd (Jusztina)

Mi jár a férfi fejében? Csányi megmondja a tutit!

Fiji- 2016.05.28. 11:00
159
Május 24-én volt a Robert Dubac: A férfiagy – avagy nincs itt valami ellentmondás? 100. előadása a Thália Színházban. A nagy népszerűségnek örvendő darabot tortával és egy beszélgetéssel ünnepelték meg, melyet Szily Nóra vezetett.

Forrás: Thália Színház

A 100 egy nagyon szép szám, és aki ellátogat a darabra, az meg is érti, hogy miért rajong érte a közönség. Csányi Sándor egyedül keresi a választ az univerzum két legfontosabb kérdésére, hogy mi van a férfiak és nők agyában. A történet azzal veszi kezdetét, hogy szerelme, Júlia elhagyta és két hét múlva fogja keresni, addig gondolkodnia kell.

A könnyesre röhögést az általa felvonultatott hat karakter garantálja, melyek más-más nézőpontból közelítik meg a fentebb említett kérdést. Ebben a darabban megvan mindaz, amely egy vidám estét garantált: szórakoztató, modern, fiatalos, és a darab leghumorosabb része az, mikor a főszereplő bemutatja, hogy hogyan táncolnak a férfiak és a nők. Egyszóval érdemes megnézni! J

A sokak által kedvelt előadást, melyre általában már a jegyárusítás napján elfogynak a jegyek, a Thália Színház 2013. október 12-én mutatta be. A darab főszereplője Csányi Sándor, rendezője pedig Szirtes Tamás.

A darabhoz a színház egy kedvcsinálóval is készült, melyet az alábbiakban te is megnézhetsz:

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom