Keresés
16O
Budapest
2017.09.23., szombat (Tekla)

Modell lesz a világ legszexibb bűnözője

Ráthgéber Réka- 2016.03.11. 10:12
615
Két év után szabadult.

2014-ben futótűzként terjedt az interneten egy rendőrségi fotó, amelyen Jeremy Meeks szerepelt. Ha nem mondd semmit a név, ne aggódjatok, nem egy hírességről van szó, mindössze egy olyan bűnözőről, akiért nők ezrei vannak oda a mai napig.


Maga Jeremy sem gondolta, hogy ekkora sikert arat a képe, de több levelet is kapott a börtönbe ismeretlen hölgyektől, akik szerették volna közelebbről is megismerni. Pedig a rendőrség szerint a férfi egyáltalán nem a kedves típusból való, elmondásuk alapján az egyik legerőszakosabb bűnöző volt a kaliforniai Stocktonban. Mindenesetre most letelt a 2 éves büntetése, és ahogy kilépett a börtön kerítésén, már is gazdagabb lett egy menedzserrel.

Jeremy Meeks megfogadta a jó tanácsokat, és valóban belevág a modell szakmába. Instagramjára már fel is töltött egy közös képet az újdonsült menedzserével, Jim Jordannel, aki a White Cross Management tagja. „Rengeteg ötletünk van arra, hogyan indítsuk be Jeremy karrierjét.” – nyilatkozta Jim. Nos, mi kíváncsian várjuk melyik divatlap hasábjain fog feltűnni a tetovált fiatalember.

Forrás: facebook

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom