Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Két svéd művésznek hála nadrágként hordhatod Kim Kardashian legendás szilikonhátsóját

Két svéd művésznek hála nadrágként hordhatod Kim Kardashian legendás szilikonhátsóját

Kersner Máté- 2020.02.28. 09:10
Now that's what I call tUdOmÁny!
Mai modern világunkban kevés annyira ikonikus hátsóról tudunk, mint Kim Kardashiané. Kanye West feleségének fenekéről mindenki régóta tudta, hogy hatalmas, az internet, és úgy az egész világ viszont a 2014-es, téli PAPER magazinos fotózása után robbant csak fel igazán, talán nem is kell indokolni, hogy miért.

Azóta Kim popsija - több színben is - rákerült telefontokokra, a testéből parfümös üveget formáltak, eBayen pedig számtalan Kim ihlette "nagy segg"-kosztümöt vásárolhatunk potom pénzekért. Az igazán nagy bravúrt viszont egy svéd művészduó, Ida Jonsson és Simon Saarinen hajtotta végre a közelmúltban: a fiatal artistok Mrs. West hátsójáról készített paparazzi fotók ezreit gyűjtötték össze, hogy azokból megalkossák Kim Kardashian hátsó fertályának tökéletes virtuális mását.

Ez lett a "The Bum" névre hallgató popó, ami az idei New York-i divathétre valós formát öltött, ugyanis megszületett a segg biciklis nadrágként (amit Kim ugyebár imád) hordható szilikon verziója. 

A Bum létrehozásához Ida Jonsson és Simon Saarinen mellett Beate Karlsson divattervező is hozzájárult, hármuk érdeme tehát a modern művészeti kincs világra hozása, melynek koncepciójáról Saarinen a következőket nyilatkozta  a púzót közelebbről is bemutató New York Postnak:


"Olyan időket élünk, amikor bizonyos emberek képesek alávetni magukat sokszor igen komoly és veszélyes műtéteknek, csupán azért, hogy a fenekük úgy nézhessen ki, mint más nagy neveké."

Hogy miért éppen a Kardashian-klán legendás tagját választották a társadalomkritikus műhöz? Jonssonék válasza egyszerű, azért, mert

"Kim feneke az egyik legtöbbet emlegetett és legismertebb szimbóluma a mi kis Instagram-univerzumunknak."

Hogy kicsit árnyalja a képet, Jonsson hozzátette, hogy a Bum azért

"egyfajta tisztelgés is a nő előtt, aki több millió dolláros brandet épített a feneke segítségével."

A hordható Kim popsit egyelőre még nem lehet megvásárolni, többek közt azért sem, mert túl nehéz: a szilikon darab jelenleg 3 kilót nyom, ezért az alkotók most azon fáradoznak, hogy ezt a súlyt valamilyen módon lecsökkentsék. Ha ez sikerül, a Bumot piacra dobják, mégpedig nem is túl olcsón: az ára valahol 450 ( ~ 138 ezer forint)-és 600 dollár ( ~ 185 ezer forint) közt fog mozogni.

Hozzászólások

Érdekes lehet