Keresés
7O
Budapest
2017.11.24., péntek (Emma)
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Nem tudta fizetni a számláit egy pizzériatulajdonos, több bankot is kirabolt, egy játékfegyverrel...

Nem tudta fizetni a számláit egy pizzériatulajdonos, több bankot is kirabolt, egy játékfegyverrel...

MTI- 2016.05.19. 12:00
144
Csaknem tucatnyi bankot rabolt ki játékpisztolyával egy pizzériatulajdonos Portugáliában, hogy ki tudja fizetni adóhátralékait és egyéb tartozásait.

pizza best friend movie film 90s


A szicíliai származású 36 éves férfi, aki két rosszul menő pizzériát vezetett, beismerte a rablásokat, amelyek során mintegy 100 ezer euróra (31,6 millió forint) tett szert. A férfi a héten áll bíróság elé egy másik, 55 éves olasz férfi társaságában, akit bűnrészességgel vádolnak.

A párost tavaly szeptemberben kapták el, miután kiraboltak egy bankot a Portugália középső részén fekvő Viseuban. Az elkövetők semmilyen erőszakhoz nem folyamodtak a rablásokkor, és beszéd helyett gesztikuláltak, hogy elrejtsék az akcentusukat.

A rendőrség szerint a lopott pénzt, a kesztyűket és a műanyag fegyverreplikákat az étteremtulajdonos autójában találták meg.

A Portóhoz közeli Matosinhos bíróságának illetékese nem kommentálta a férfi adóügyeit, ám a Jornal de Noticias című újság a vádlott ügyvédjét idézve azt írta, hogy a bűncselekmények révén a férfi a több tízezer eurónyi adóhátralékának nagy részét és egyéb tartozását, úgy mint autópálya-bírságát és gyermekei iskolai tandíját is rendezte.

Hozzászólások