Keresés

  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Nyolc embert lőttek le egy balul elsült kockázás után Kaliforniában

Nyolc embert lőttek le egy balul elsült kockázás után Kaliforniában

Kócsi- 2018.09.04. 10:55
Összezárt a közösség, nem dobják fel a tetteseket.

Percekig tartó (már-már vadnyugati) tűzpárbajba torkollott egy kockajáték a Kalifornia államban található San Bernardino városában vasárnap késő este - adta hírül a CNN. A játékban résztvevők közül eddig ismeretlen okból, nyolc embert lőttek le, köztük egy 17 éves fiút, akinek az életéért jelenleg is küzdenek az orvosok, míg két másik személy kritikus állapotban van.

Egyelőre csak annyit tudni, hogy egy nagyobb társaság kezdett kockázni valahol a város szélén egy lakóházban, majd valamin összevitatkoztak a felek, és rövidesen elszabadult a pokol. Az épületben lakók elmondása szerint nagyjából 15-20 lövés volt hallható, ám a helyszínre kiérkező rendőrök egyetlen fegyvert sem találtak, sőt még egy valamirevaló szemtanút sem tudtak felhajtani, mert se a sérültek, se a szemtanúk nem hajlandóak együttműködni velük. Az azonban biztosan kijelenthető, hogy nem leszámolásról van szó, hanem valóban a szerencsejáték hevében robbant ki a lövöldözés.

San Bernardino Kalifornia egyik legveszélyesebb városa, a kétezres évek elején volt talán legrosszabb a közbiztonság arrafelé, akkoriban országos szinten is "top 20-ban" voltak gyilkosságok tekintetében. Azóta némileg normalizálódott a helyzet, bár az utcai bandák jelenléte továbbra is rendkívül erős.

Hozzászólások