Keresés
7O
Budapest
2017.11.22., szerda (Cecília)

Nyomoznak Cesar Millan után

Ráthgéber Réka- 2016.03.13. 12:00
183
Úgy tűnik, nem mindig sikerül a kutyákat megnyugtatnia.

Cesar Millant legtöbben úgy ismerik, mint a világ első számú kutyapszichológusát. Több ebet „gyógyított” már meg különleges kiképzéseivel és módszerével, ám most úgy tűnik, egy kicsit túl messzire ment.

Forrás: Getty/Europress

Pár napja megszállták a rendőrök Millan Santa Claritában található kiképzőközpontját. Az indok pedig egész egyszerűen elképesztő: állatkínzás. Nem nagyon tudnánk elképzelni a szakemberről, hogy bármelyik kutyáját bántaná, ám ez esetben egy másik állatról van szó. Nemrégiben adásba került egy olyan rész Cesar Millan sorozatából, ahol egy olyan ebbel foglalkozik, aki két törpemalacra támadt rá. Szerette volna, ha teljesen megnyugszik és nem bántja a kis disznókat, de ez a terve nem jött össze: a kutya ismét nekirontott a kis röfinek, akit Cesar kiképző állatként használt. Szerencsére csak a füle sérült meg, ugyanis a szakember hamar közbelépett.

Az állatvédőknek annyira nem tetszett ez a jelenet, azonnal feljelentették Cesart, aki azzal védekezett, hogy szinte azonnal lehúzta a malacról a kutyát, és el is látta az állat sérüléseit. Nem tudjuk, hogy lesz-e komolyabb dolog az ügyből, de a nyomozás jelenleg is folyik. Ti mit tennétek hasonló esetben?

 

Hozzászólások