Keresés
10O
Budapest
2017.10.23., hétfő (Gyöngyi)

Obama Kínából!

Offmedia- 2015.09.01. 12:06
328
Kevesen gondolnánk, hogy az egyik legsikeresebb Barack Obama imitátort Kínában találjuk meg. Pedig bizonyos Xiao Jigou abból él, méghozzá nem is rosszul, hogy úgy néz ki, mint az amerikai elnök.

global times 2

Nem mindig volt ez így! A 29 éves kínai férfi az átlagpolgárok életét élte, pincérként dolgozott, szabadidejében pedig énekelgetett a zuhany alatt.

Az éneklés hozta meg neki a sikert, de nem úgy, ahogyan azt elsőre gondolnánk! Egy barátja még 2012-ben töltött fel egy videót a Youtube-ra, amiben Xiao bőszen dalol. A hangjára viszont kevesebben figyeltek fel, mint kinézetére. A videó hatalmas népszerűségre tett szert, a kínai Obama híressé vált.

Még ebben az évben jelentkezett egy országos tehetségkutatóba, mint Obama imitátor, ami ezután következett már történelem.

Xiao befutott! Egy országos mini-sorozatban szerepel, ahol, mint az amerikai elnök ismerkedik, randizik fiatal hölgyekkel, akárcsak tették azt nálunk a Nagy Ő című szörnyűség résztvevői.

global times

Xiao mindent elkövet, hogy egyre jobb Obamává váljon. Több ezer videót nézett meg az amerikai elnökről, tanulja a mimikáját és a gesztikulációját is, sőt kisebb plasztikai műtéteken is átesett a hatást fokozandó. Összekötve a kellemest a hasznossal, a szereplésével forgattak egy reklám-filmet a klinikáról, ahol operálták.

Xiao a későbbiekben, mint színész vagy énekes szeretne tovább dolgozni, hiszen tudja , hogy egy életen át nem bújhat az elnök bőrébe.

Pincérkedni viszont már nem szeretne.

 

mashable.com nyomán

 

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom