Keresés
4O
Budapest
2017.11.21., kedd (Olivér)

Önkielégítés 30 napon át

Ráthgéber Réka- 2016.01.06. 10:00
391
Kihívás elfogadva?
Forrás: Getty/iStock

A nők önkielégítése az 1900-as évek elejétől nem számít tabutémának. Vagyis igazából akkor még különböző betegségek (főleg a hisztérikus rohamok) kezelésére ajánlották. Most egy weboldal felhívja a hölgyek figyelmét arra, hogy próbálják ki, milyen az, ha 1 hónapon keresztül mindennap maszturbálnak.

A férfiak többsége azt gondolja, hogy a nők közül csak páran maszturbálnak. Ehhez képest egy nemrég befejezett kutatás szerint több, mint 92%-uk vallotta be azt, hogy mindig szakít időt arra, hogy foglalkozzon kicsit magával. A tanulmány ideje alatt 1000, 18 és 30 év közötti hölgyet kérdeztek meg a maszturbálási szokásaikról. Igen nagy a változás az utóbbi évekhez képest, ugyanis 1979-ben még csak a megkérdezettek 74%-a vállalta fel, hogy önkielégít.

A Refinery29 nevű oldalon egy Vanessa Marin nevű szexterapeuta segít a vállalkozó szellemű egyedeknek a különböző technikák elsajátításában és mindenféle tippekkel is hozzásegíti a nőket a gyönyör eléréséhez.

Volt már 30 napos dal kihívás, és lehetett egy hónapon keresztül guggolni is a tökéletes fenék eléréséhez. Miért ne lehetne maszturbálni mindennap?

Hozzászólások