Keresés
10O
Budapest
2017.10.23., hétfő (Gyöngyi)
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Ötéves kisfiúkat cseréltek össze egy légitársaság alkalmazottai

Ötéves kisfiúkat cseréltek össze egy légitársaság alkalmazottai

MTI- 2016.09.03. 09:00
565
Két kíséret nélkül utazó ötéves kisfiút cseréltek össze a JetBlue légitársaság alkalmazottai nagy riadalmat keltve a gyerekek családjában.

Forrás: Getty/Europress

Az augusztus 17-én történt gyerekcseréről az egyik kisfiú édesanyja számolt be a New York-i Daily Newsnak. Maribel Martinez elmondta, hogy kisfiával, Andyvel július végén utazott Dominikára, majd egy héttel később hazatért Manhattanbe, a gyereket pedig a rokonainál hagyta.

A terv szerint Andy egyedül utazott volna vissza New Yorkba, Martinez külön száz dollárt fizetett azért, hogy a légitársaság alkalmazottja feltegye Andyt a gépre, ám a Kennedy Repülőtéren az édesanyának egy másik kisfiút adtak át.

Martinez elmesélte, hogy nagyon megrémült, azt hitte, elrabolták a fiát. Andyt a légitársaság több órával később találta meg Bostonban, ahova tévedésből szállították el a másik kisfiú helyett. Andy csuklóján névvel ellátott karkötőt viselt, de útlevele a másik gyerekhez került.

Mint a JetBlue kiderítette: a kisfiúk mindketten Dominikából indultak haza, de véletlenül elcserélték őket. A malőr után a légitársaság mindkét gyereket biztonságban eljuttatta a családjához.

A JetBlue visszatérítette Andy repülőjegyének árát, 474 dollárt (131 ezer forintot) és 2100 dollárnyi (582 ezer forintnyi) kárpótlást is adott Martinezéknek.

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom