Keresés


Pankrátorként folytatná Conor McGregor?

Offmedia- 2019.04.09. 18:50
Erre utalt egy posztjában.
Vasárnap este tartották a pankráció világának Super Bowl-ját, a Wrestlemania-t, amit ezúttal Becky Lynch nyert, legyőzve a bajnok Ronda Rousey-t, és Charlotte Flair-t. A női csatát Conor McGregor is nézte, és egyértelműen Becky-nek szurkolt, hisz mindkettőjüknek ír vér csörgedezik az ereikben.


Az összecsapás után Conor Twitteren gratulált a győztesnek, de a másik két női pankrátort is csak dícsérni tudta, nem mellékesen pedig úgy tűnik belengedte, hogy nincs kizárva, hogy egyszer ő is a WWE kötelékében harcoljon.

"Gratulálok az ír Becky Lynch-nek, mint a WWE bajnokának! Wow, mekkora meccset hoztak össze a lányok! Ronda Rousey nem semmi, amit lenyom a ringben, ugyanúgy Charlotte Flair! Stephanie McMahon igazad volt, tényleg nem tudnám azt csinálni, amit ezek a sportolók. Vagy talán mégis..." - zárta sejtelmesen a posztját.


A tweetben megszólított Stephanie McMahon amúgy pont a Wrestlemania előtt beszélt arról, hogy szívesen leszerződtetnék Conor McGregort, mivel van egy eladható stílusa és attitűdje. 

Hozzászólások