Keresés

  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Pénzszűkében volt a 19 éves Emmanuel, ezért úgy gondolta, jó ötlet beadni az anyukájának, hogy elrabolták

Pénzszűkében volt a 19 éves Emmanuel, ezért úgy gondolta, jó ötlet beadni az anyukájának, hogy elrabolták

Kócsi- 2019.01.31. 12:54
A tökéletes bűntény.

Különös módját választotta a zsebpénze kiegészítésének a Dél-Karolinában élő Emmanuel Franklin. A 19 éves srácnak nagy szüksége lett volna 130 dollárra, és mint a legtöbb tinédzser ilyen esetben, ő is az édesanyjától próbálta meg kicsikarni a hőn áhított pénzösszeget. Egyik barátjával kifundálták, hogy az lesz a legcélravezetőbb, ha előadják Emmanuel anyukájának, hogy kisfiát elrabolták, és váltságdíjat követelnek érte.

Az elhatározást tett követte; január 22-én magánszámról felhívták az anyukát, aki mit sem sejtve felvette a telóját. A vonal végén egy ismeretlen férfihang kezdett fenyegetőzni, mondván, kinyírja a jó Emmanuelt, amennyiben nem kap sürgősen 130 dollárt. Mindeközben emberünk a háttérből serényen kiabált segítségért, ezzel is fokozva a összhatást. Az "emberrabló" a hívás végén utasításba adta az anyukának, hogy a pénzt tegye a házuknál álló postaládába, ahonnan ő majd kicsivel később jól begyűjti azt.

Erre azonban már nem kerülhetett sor, mert az anyuka annyira megijedt, hogy inkább bejelentést tett a rendőrségen, akik aztán - a hívást lenyomozva - két nappal később őrizetbe vették Emmanuelt és kiváló barátját.

(Complex)

Hozzászólások