Keresés


Pornófilmet rendez Young M.A a Pornhub felkérésére

Kócsi- 2018.04.11. 11:15
Még a zenéjét is belerakják.

Három platinalemez után újabb oldaláról ismerhetjük meg Young M.A-t, hisz a világ vezető felnőttfilmes oldala, a Pornhub felkérte, rendezzen egy leszbi pornót nekik. Persze, amennyiben nincs ellenére a dolog. A rapper boldogan mondott igent, így már el is kezdték forgatni a Gift cimű filmet, amely a website új sorozatának lesz az egyik darabja. A Visionaries Director’s Club minden epizódját a pornófilmes szakmától kívülálló ismert emberek rendezik, különös figyelmet fordítva a Pornhub női közönségének kiszolgálására.

Azontúl, hogy Young M.A. ott van a forgatáson, és különböző nagyszabású beállításokon ötletel, az ő zenéje fog szólni a film csuszamlósabb jelenetei között.

"Óriási megtiszteltetés nekem a Pornhub felkérése. Nagyon élvezem a melót. Tulajdonképpen olyan ez az egész, mint mikor szövegeket írok. Konkrét elképzeléseim vannak, ezeket szeretném megvalósítani. Eredeti és különleges lesz. Biztos vagyok benne, a film mindenkinek elnyeri majd a tetszését." - mondta a nyíltan leszbikus brooklyni rapper a készülő produkcióval kapcsolatban.

A Gift előzetese már elkészült, ezt is M.A. rendezte, alább csekkolhatjátok.

Kicsit azért irigykedünk. Na jó, nagyon.

Hozzászólások