Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Post Malone nem szimplán hisz az ufókban, de többet is látott már életében

Post Malone nem szimplán hisz az ufókban, de többet is látott már életében

Offmedia- 2020.07.30. 13:39
Pataky Attila valahol elégedetten bólogat.
Post Malone beugrott egy négy órás, maratoni interjúra Joe Rogan podcastjébe, és nem sokkal a kezdés utáni percekben máris igen érdekesen alakult a beszélgetés, a páros ugyanis az ufók és űrlények témakörét kezdte el kivesézgetni.

A műsorvezető feldobta, hogy nagyon szeretne hinni a földöntúli lényekben, de nem igazán hisz azoknak, akik azt állítják, láttak már ufót. A zenész erre azzal válaszolt, hogy hát pedig ő is ezek közé az emberek közé tartozik.

"Én is láttam egyet. Olyan 16 éves lehettem. Akkor épp New Yorkban laktam. A nagynénim nagyon szigorú volt, muszáj volt pontban este 10-kor lefeküdnünk, épp kinéztem az ablakon, mikor kiszúrtunk egy nagyon erős fényforrást, ami egyszer csak kilőtt és eltűnt. Nem tudok rá magyarázatot adni."

{twitter}https://twitter.com/ComplexAmbition/status/1288574865281298441{/twitter}
De nem ez az egyetlen "Post Malone: UFO vadász" történet, amit megosztott Rogannel, az énekes elmesélte, hogy nemrégiben Utah államban, és Kaliforniában is látott megmagyarázhatatlan dolgokat. "Tudom klisésen hangzik, de Tarzanában például láttam egy gabonakört".

A páros ezután beszélgetett még a szellemek létezéséről, időjárás-kontrolláló összeesküvés-elméletekről, és persze a pandémia is feljött, itt szerencsére Posty az ésszerű, "mindenki viseljen maszkot, fő a biztonság" véleményen volt.

Hozzszlsok

rdekes lehet