Keresés
4O
Budapest
2017.11.17., péntek (Hortenzia, Gergő)
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Prince halála napján lehullott esővizet árul valaki a neten

Prince halála napján lehullott esővizet árul valaki a neten

Offmedia- 2016.04.27. 10:24
250
Mindent pénzzé lehet tenni, csupán egy tragédia kell hozzá...
Amióta múlt csütörtökön elhunyt Prince, az internetes aukciós oldalak rogyásig vannak a pop ikon különféle relikviáival, melyeket eladásra kínálnak a rajongóknak. Egy híres ember halála mindig hihetetlen érdeklődést vált ki, mindenki szeretne egy darabot az életműből, amit az illető hátrahagyott.

Prince esetében sincs ez másképp, bár van, aki csöppet túlgondolta a dolgot. Egy eBay felhasználó, kissé morbid módon esővizet árul arról a napról, amikor a világsztár elhalálozott.


Az aukció 100 dollárról indult, és a leírásban, nem meglepő, hogy "Purple Rain"-nek nevezi az árucikket a hirdető. Sőt, az esővíz Prince Minneapolis-i, Paisley Parknál lévő stúdiója mellől származik. Persze ez sem véletlen, itt hunyt el az énekes a múlt héten.

Annyi biztos, hogy aznap valóban esett az eső.

Egyelőre azonban úgy tűnik, hogy a hirdetőn marad a víz, mert eleddig egyetlen árva ajánlat sem érkezett érte, és az aukció pedig hamarosan lejár.

Csak szólunk, ha netán valaki mégis azon agyalna, hogy megveszi a vizet, a hirdető nem vállal garanciát a termékre, és nem fizeti vissza a pénzt sem, ha a vásárló elégedetlenkedne valami miatt.

Mi, inkább azt javasoljuk, vegyetek Price albumokat, mint ahogy sokan meg is teszik ezt világszerte.

(mashable.com nyomán)

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom