Keresés

  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Redman szemre megmondta, hogy anyja 20 éve száradó füvet talált

Redman szemre megmondta, hogy anyja 20 éve száradó füvet talált

Offmedia- 2019.01.08. 08:30
Ha valaki képes lenne ezt is elpöffenteni, az pont Redman.
Redman valódi füves veterán, számtalan dalában tesz említést a zöldre, egy egész film épült arra, hogy be van tépve, legutóbbi albumát pedig mi mással is promózhatta volna, mint a pecázás örömeivel...viccelünk, hát persze, hogy fűvel, azt is.

Ez a rajongása hosszú évekre visszamenőleg érvényes, a rapper ugyanúgy szereti a gandzsát, mint évekkel ezelőtt. A tapasztalat pedig felhalmozott tudással jár, amit nemrég kamatoztatott is, mikor szemre megmondta, hogy az anyja által talált pár zacsi zöld bizony legalább 20 éves. A rapper mondjuk nem a szárazság vagy szag alapján, sokkal inkább egy konkrét háromszög alakú zacskó által ismerte fel az egyik volt New York-i terjesztő gandzsáját.


Redman rögzítette is a találatot, közben a háttérben édesanyja üvölti, hogy "ne mond a nevem", hisz nem szeretné, ha problémája lenne a drogból, igaz utána nem sokkal később már azt talalálja mondani, hogy "fel kéne raknunk eBay-re", mire a rapper nevetve rákérdez, hogy előbb még féltél, hogy kimondom a nevedet, most meg már eladnád? 

A különleges háromszög Branson tasik amúgy Smoke DZA egyik '17-es dalának címét is inspirálta.

(XXL)

Hozzászólások