Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Jön a Pickle Rick, vagyis a Pringles Rick and Morty-s uborkás chipse

Jön a Pickle Rick, vagyis a Pringles Rick and Morty-s uborkás chipse

Kersner Máté- 2019.12.13. 14:38

A Rick and Morty harmadik évadának harmadik része, nevezetesen a Pickle Rick sokak szerint az animációs sorozat egyik legjobb epizódja, ebben változtatja magát uborkává Rick, az őrült tudós, hogy megússza a családterápiáját. 

Az uborkává változott karakter nagyot ment az interneten, így hát nem meglepő, hogy a Pringles most kihasználva a Pickle Rick figurában - és úgy általában a Rick & Mortyban - rejlő marketinglehetőségeket társult a sorozatot gyártó Adult Swimmel, és együtt megalkották a Pickle Rick nevű uborkás chipset. 
Forrás: Twitter / Pringles
A rágcsálnivalóról egyelőre nincs sok információnk, annyi viszont biztos, hogy csak az amerikai piacon lesz kapható 2020 telétől kezdve. Ezt abból lehet tudni, hogy a Pringles bejelentette, hogy ők is hirdetői lesznek a következő, február másodikán megrendezésre kerülő Super Bowlnak, ezzel összefüggésben derült ki, hogy a chips majd az amerikai foci döntő ideje alatt lesz kapható.

Hogy milyen ízű lehet az uborkás chips, egyelőre rejtély, mindenesetre jogosan feltételezhetjük, hogy a színe is zöld lesz majd. Hogy az uborkás szirmok elérnek-e Európába is kérdéses, de reméljük a legjobbakat.

Hozzászólások

Érdekes lehet