Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Saját képregényt készít Keanu Reeves, melynek ő maga lesz a főhőse

Saját képregényt készít Keanu Reeves, melynek ő maga lesz a főhőse

Kersner Máté- 2020.07.22. 18:01
A színésznek ezzel egy álma vált valóra.

Forrás: Mashable India
A világ közmegegyezés szerinti legkedvesebb és legjobb emberének, avagy Keanu Reevesnek nem a Cyberpunk 2077-ben való szereplése lesz az egyetlen kitérő a geekek univerzumába, ugyanis az ikonikus színész saját képregényt kap, vagyis egészen pontosan készít, a főszereplője pedig ő maga lesz.

A BRZRKR névre hallgató, és a Boom! Studios gondozásában piacra kerülő képregény egy elpusztíthatatlan, félig ember, félig isten harcos történetét tárja az olvasók elé, ő lesz Reeves, akinek a küzdelmeit követhetjük végig.

A Mátrix -és a John Wick-franchise sztárja Matt Kindt íróval (ő olyan műveket jegyez, mint a Pókember vagy az Igazság Ligája) és Allesandro Vitti rajzolóval (Dr. Who, Amerika kapitány, Secret Warriors) karöltve készítette el a 12 részes képregénysorozatot, melyben Berzerker, vagyis Keanu a kormány szolgálatában áll, és nekik végzi el azokat a piszkos munkákat, amik másoknak túl erőszakosak és veszélyesek lennének.Boom! leírásából a következő derül ki a narratíváról: adott a főhősünk, aki évszázadok óta bolyong már a világban, és nemigen talált békét egészen addig, amíg a kormányhoz nem szegődött. Tőlük cserébe egy valamit remélhet: az igazságot a létezéséről, és arról, hogy miképp tudna végre véget vetni neki.

"Kisfiú korom óta imádtam a képregényeket és óriási hatást gyakoroltak rám művészeti szempontból." - írta Reeves egy közleményben. "A lehetőség, hogy a szakma legendáival megalkothatom a BRZRKR-t egy valóra vált álom."

A képregény első része ősszel, pontosan októberben érkezik majd digitális és kézzelfogható formában egyaránt, mi valószínűleg csak az utóbbira csaphatunk majd le. Érdekesség, hogy a Netflix rögtön ráugrott a sztorira, és máris tervezget egy live-action adaptációt belőle, így ha tetszik nekik a 12 részes alkotás, lehet, hogy képernyőre viszik majd, stílszerűen Keanu főszereplésében - várós.

Alább néhány kép az ősszel debütáló képregényből: 

Forrás: BOOM! Studios
Forrás: BOOM! Studios
Forrás: BOOM! Studios
Forrás: BOOM! Studios
Forrás: BOOM! Studios
Forrás: BOOM! Studios

(DAZED)

Hozzszlsok

rdekes lehet