Keresés

  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • PewDiePie műsorában pontozott saját magáról szóló-és egyéb dank mémeket Elon Musk

PewDiePie műsorában pontozott saját magáról szóló-és egyéb dank mémeket Elon Musk

Kersner Máté- 2019.02.23. 20:04
Sok millió rajongó álma vált valóra.

Tesla CEO és SpaceX alapító Elon Musk és barátja, a Rick and Morty egyik alkotója, Justin Roiland volt a vendége PewDiePie népszerű mém-értékelős műsorának, a Meme Review-nak - a zseniális videó nagyot megy a Youtube-on, nem véletlenül, ugyanis a rajongók régi álma vált valóra az anyag kikerülésével.

A - trónjától épp a minap megfosztott - svéd videós csatornáján futó Meme Review lényege röviden a következő: a meghívott vendégeknek a netről random összehalászott mémeket adnak, ők pedig egytől tízig terjedő skálán pontozzák ezeket. Musknak és Roilandnek sem volt más a feladata, a pláne annyi volt, hogy a feltaláló-üzletember saját magáról szóló darabokat is kapott. 

A hatosokat, hármasokat és egy kilencest is kiosztó Musk meglepő módon sokkal gyorsabban kapcsolt és fejletebb mémismeretről tett tanúbizonyságot, a komédia műfajában utazó Rick and Morty kreátorhoz képest, a feltaláló még a “meme” szó eredetéről is osztott meg informácókat a közönséggel. Szereplésük egyébként 13:35-nél kezdődik a "Will Smith hosts Meme Review" című videóban (ami amúgy azért ez alatt a név alatt fut, mert Smith CGI-dzsinként feltűnik benne).

A humoros adásért megőrülnek az emberek: a friss epizód a cikk írásának pillanatában több mint 9 millió megtekintéssel és 1 millió kedveléssel fut és a Youtube Trending listájának 30.helyén foglal helyet. Ahogy fentebb is írtuk, a PDP fanok már nagyon régóta követelik, hogy Musk szerepeljen a review műsor egyik részében, Elon januárban maga kérdezte meg követőit, hogy szeretnék-e látni őt a legközelebbi vendégként.


Musk amúgy elég otthonosan mozog a mémek univerzumában: az üzletember tudományos, a Tesla és a SpaceX témájába vágó topikokon kívül gyakran oszt meg mémeket is Twitterjén - így már érthető, miért kente-vágta ennyire a videóba válogatott ütős és kevésbé ütős képeket egyaránt.     


(Highsnobiety)

Hozzászólások