Keresés

Saját vörösbort dob piacra Snoop Dogg

Kersner Máté- 2020.04.18. 17:12
Nem, nem fűízűt.

Majd 30 éve már, hogy Snoop Dogg kiadta Gin and Juice című klasszikusát, azóta viszont úgy látszik, ahogy oly sok minden, a rapper alkoholpreferenciái is megváltoztak.

A Doggfather nemrég jelentette be ugyanis, hogy hamarosan piacra dobja saját vörösborát, a 19 Crimes nevű céggel társulva készített, stílszerűen Snoop Cali Redre keresztelt italt, ami meglepő módon nem marihuána ízesítésű lesz.

Az ausztrál 19 Crimes nem kis névvel rendelkezik a szakmában, ahogy a DAZED cikke is kiemeli, a vállalat 36 millió dollárt ér Ausztráliában, és a friss adatok szerint az első helyen járul hozzá a borpiac növekedéséhez

Így fog festeni egy üveg Snoop Cali Red
Forrás: 19 Crimes
Így fog festeni egy üveg Snoop Cali Red
Forrás: 19 Crimes

Snoop láthatóan nagyon örül a kollaborációnak, lelkesedésének pedig hangot is adott egy friss sajtóközleményben: "Nagy kedvelője voltam ennek a bornak, szóval izgatott vagyok, hogy idén nyáron felfedjem a Snoop Cali Redet és osztozzak az élményben a rajongóimmal. A 19 Crimes az egyik legsikeresebb brand a piacon, szóval nem kis buzgalommal várom, hogy a társulás megvalósuljon."

De nem csak az mc van transzban a bor debütálását illetően. John Wardley, a 19 Crimes alelnöke például így nyilatkozott: "Snoop Dogg, mint előadó és kaliforniai ikon a tökéletes partner a cégünk "Snoop Cali Red" borának megalkotásához. Snoop tökéletesen megtestesíti a 19 Crimes szellemiségét: kultúraépítő és a normákat áthágó - várjuk, hogy partnerek legyünk vele és üdvözöljük őt a vállalatnál."

A Food & Wine információi szerint a bor 65%-ban Petit Syrah-t, 30%-ban Zinfandelt és 5%-ban Merlotot fog tartalmazni, egy üveg ára pedig 12 dollár, vagyis majdnem 4 ezer forint lesz. 

Az ital valamikor nyártól lesz megvásárolható itt, a pontos megjelenési dátum egyelőre bejelentésre vár. 

A Snoop Cali Red reklámja a 19 Crimes oldalán
Forrás: 19 Crimes

(via)

Hozzászólások

Érdekes lehet