Keresés
5O
Budapest
2017.11.25., szombat (Katalin)

Seal kitálal Heidiről

Offmedia- 2015.11.13. 14:00
99
A szupermodelleknek is vannak rossz szokásaik.

seal1113

Fotó: Getty/Europress

2012-ben egy világ omlott össze bennünk, amikor kiderült, hogy Seal és Heidi Klum válnak. Az egész házasság teljesen idillinek tűnt, minden képen mosolyogtak, Halloween idején együtt öltöztek be és nem volt hiba a kapcsolatukban. Sokáig senki sem értette mi történhetett, azonban most, 3 év után Seal kitálalt, hogy bizony asszonykájának volt egy nagyon rossz szokása.

Ez igazából nem mindenkinek számít rossznak, csak vannak olyan emberek, akik nehezen tolerálják. Heidi ugyanis minden évben megújította az esküjüket, amit Seal egy ideig-óráig tűrt, de az utolsó években már nagyon nem volt kedve az egészhez. „Egy olyan embernek, aki állandóan a reflektorfényben van, szüksége van egy kis magánéletre. Én örültem volna neki, ha a házassági évfordulónkat kettesben töltjük otthon, a gyerekekkel, de Heidi hatalmas ünnepséggel akarta bizonyítani, hogy szeret.” – mondta az énekes.

Seal, amióta szakított Heidivel, eléggé visszavonultan él, nem sok mindent lehet tudni a magánéletéről. Végül is, elérte, amit szeretett volna, nem?

Hozzászólások