Keresés

  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Snoop Dogg, Meek Mill, Ludacris és Gucci Mane társaságában ünnepelte a New England Patriots csapata a Super Bowl győzelmet

Snoop Dogg, Meek Mill, Ludacris és Gucci Mane társaságában ünnepelte a New England Patriots csapata a Super Bowl győzelmet

Kócsi- 2019.02.05. 14:31
A félidei showt is lekörözte a privát buli.

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban újabb, immár hatodik NFL bajnoki címét húzta be a New England Patriots, miután gyengécske mérkőzésen, 13-3 arányban legyűrte a Los Angeles Rams csapatát. A "hazafiak" a Super Bowl után bevetették magukat a Hyatt Regency Hotelbe, ahol fergetes bulival, na meg rapsztárok fellépésével ünnepelték meg győzelmüket. A szállodában felállított rögtönzött színpadon az amúgy elkötelezett Steelers fan, Snoop Dogg is nyomott egy rövidke showt, de zenélt még Meek Mill, Ludacris, Gucci Mane valamint a Chainsmokers is, miközben a Pats' tulaja, Robert Kraft egy hatalmas méretű gyémánt nyakláncban flangált, melyet a "Champions" felirat díszített.

Snoop a hírek szerint - ahogy azt tőle megszokhattuk - az egész eseményen sziporkázott, a döntő legértékesebb játékosának választott Julian Edelman-nak például azt mondta, hogy a meccset megelőző héten egy percre sem vette le a mezét, járhatott bármerre.

A pimp üzemmódba kapcsolt Kraft pedig hosszasan méltatta a szurkolóikat, mert azok szinte hazai pályát teremtettek az Atlantában megrendezett mérkőzésen.

Az ünneplés hajnali négy óráig tartott, alább néhány felvétel látható, amolyan hangulatjelentésképpen.

{twitter}https://twitter.com/SInow/status/1092405759076388864{/twitter}

Hozzászólások