Keresés
8O
Budapest
2017.10.21., szombat (Orsolya)

Spanyol lány lett a világ legszebbje!

Fiji- 2015.12.22. 10:00
168
A Barcelonából származó gyönyörűség, Mireia Lalaguna Royo, nyerte el a Miss World címet.

A hagyományokhoz híven idén is megrendezésre került a Miss World szépségverseny, melynek helyszínéül egy kínai város szolgált. A spanyol szépség, Mireia Lalaguna Royo, természetes bájával 112 versenyzőt utasított maga mögé. A dobogó második fokára egy orosz hölgy, Sofija Nikitchuk állhatott, a harmadikat pedig az indonéz versenyző, Maria Harfanti foglalhatta el.


Az új Miss World a verseny ideje alatt azt nyilatkozta: „Az, hogy kívülről szép vagyok, nem jelenti azt, hogy a belsőm nem lehet szép. Remélem, hogy azért lehetek én a következő Miss World, mert hiszek a nők erejében. Hasonlóan hiszek abban is, hogy majd szívből adhatok olyan dolgokat, amelyek jobbá teszik a világot.”

A dél-kínai várost, Sanyát a napokban 113 ország szépsége foglalta el, de a ceremónia végére csak egy győztes maradhatott. A jelöltek elé igazi akadályokat állítottak, voltak sportversenyek, de nem mentesültek a tehetségüket bemutató prezentációk alól sem. Továbbá szót ejtettek karitatív tevékenységükről, országuk médiatámogatásáról, sőt divattervezőik munkáiról is.

Magyarországot Kiss Daniella képviselte, aki sajnos a legszebb húszba nem jutott be. Ha még nem láttad volna bemutatkozóját az alábbiakban megnézheted:

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom