Keresés

  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Szemszínt akart változtatni az Insta-modell, majdnem megvakult

Szemszínt akart változtatni az Insta-modell, majdnem megvakult

Offmedia- 2018.04.13. 18:34
Csak egy újabb műtét lett volna az életében, de durva következménye lett.
Egy plasztikai műtét fanatikus Insta-modell, Nadinne Bruna közel belevakult abba, hogy műtéti úton próbálta meg megváltoztatni a szemszínét. A Miamiban élő Nadinne egészen Kolumbiáig utazott a műtétért, mivel az Egyesült Államokban az ilyen beavatkozás nem engedélyezett. 3000 dollárt fizetett ki azért, hogy barna szemszínét kékre változtassák, de ahogy a nem létező mondás tartja: "Ne fizessél 3000 dollárt kolumbiai kamu orvosoknak szemműtért, mert elbasszák, te meg megvakulsz". A műtét ugyanis nem úgy sikerült, ahogy a lány várta, a szemszíne tényleg kék lett, de majdnem megvakult, kétszer is visszament ugyan a dél-amerikai országba, hogy javítsanak a látásán, végül Miamiban, a Bascom Palmer Eye Institute-ben segített rajta egy specialista.


A lány a bal szemén 50, a jobbon pedig 80 százalékos látáskárosodást szenvedett, ezek ráadásul már az Amerikában elvégzett javítóműtét utáni adatok. A közel 200 ezer követővel rendelkező Insta-modell amúgy nagy plasztikai műtét fanatikus, rendszeresen posztol a beavatkozásairól, a balul elsült szemszínátalakító műtétért is kapott árkedvezményt, mivel megígérte, hogy posztol róla.

Pert nem fontolgat, mivel nincs pénze a jogi hercehurcára, pedig az állapota miatt több fotózást is vissza kellett mondani, az egyértelmű lelki megrázkódtatásról nem is beszélve. A lány saját bevallása szerint is naivan állt hozzá a beavatkozáshoz, igaz egyik új posztjában arról ír, hogy "jobb emberré tette" az, hogy majdnem megvakult, mivel erősebb emberként jött ki belőle, sőt szerinte jobban van, mint korábban. "Elveszíthetem a látásomat, de senki se veheti el a nagy szeretetemet saját magam felé" - írja. Erre szokták mondani, hogy csak pozitívan.

(Dailymail)

Hozzászólások