Keresés

Te kibírnád zöld nélkül egy hónapig?

Offmedia- 2018.03.09. 11:46
2847
Itt az idő tesztelned magad.
Az itthon is elterjedt Száraz November - amelynek lényege, a résztvevők egy hónapig vállalják, nem isznak alkoholt - mintájára fűmentes hónapot hirdetett Kék Pont Alapítvány. A Tépőzár elnevezésű önmegtartóztató akció március 22-e és április 20-a között zajlik majd, a részvevők pedig anonim fórumon írhatják le tapasztalataikat a józan hónapról.

Mint felhívásukban írják az akció azoknak szól  akik problémásnak érzik a használatukat és szeretnék csökkenteni vagy megszüntetni a szívást, de azoknak is érdemes belevágni, akik az egy hónap marihuána mentességet azért vállalják, hogy részesei legyenek az első nagy közös marihuána mentes mentál fitnesznek, a Tépőzárnak.

A Tépőzár alatt tapasztalati szakértők és képzett segítők támogatják a vállalás megtartását, de a közösen megélt élményekből mindenki meríthet, aki részt vesz a kihívásban és megosztja másokkal is a tapasztalatait a már említett anonim fórumban. 

Ha tehát úgy érzed kipróbálnád, milyen nem rápöffenteni egy hónapig és félrerakni a "smoke weed everyday" mentalitást, no meg megismerni a józanodás tapasztalatait, akár csak egy szűk hónapig, akkor csatlakozz az akcióhoz. Ha Joey Bada$$-nek ment, neked is fog.

(444)

Hozzászólások