Keresés
5O
Budapest
2017.11.23., csütörtök (Kelemen, Klementina)

Tervezd meg az éved, mint egy profi!

Helstáb Laura- 2015.12.30. 10:25
228
Megint eltelt egy év, és ilyenkor ha visszanézünk, mi minden történt, látjuk, mennyit valósítottunk meg a terveinkből, mi az, amit magunk mögött hagynánk, illetve mik a céljaink az új évre. Ezeknek a rendszerezésében segít az Évrendező Füzet, egy szuper találmány ami okos kérdésekkel segít megtervezni a következő évünket.

Kép: yearcompass.com


“Az évrendezés egy jó szokás. Segítségével tudatosíthatod magadban sikereidet, bánataidat, és rácsodálkozhatsz, mennyi minden történhet egy év alatt. A múltadból tanulva tervezheted meg a jövődet, hogy ne ess időről-időre ugyanazokba a csapdákba, és a kezedben tudhasd saját életed irányítását.”


Ezen az elven alapul az Évrendező Füzet, amely segít lezárni és összegezni az elmúlt évedet, valamint célokat megfogalmazni a következőre. Készítői, az Éviránytű és a Láthatatlan Egyetem önkéntesei, kreatív feladatokkal segítenek felkészülni, hogy a legtöbbet hozhasd ki az előtted álló évből, illetve rendezni, áttekinteni, hogy az életed melyik területén mi történt veled az előző évben. Töltsd le, töltsd ki, és vágj neki az eddigi legsikeresebb évednek!

Hozzászólások