Keresés

  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Úgy berúgtak a takarítók munka közben, hogy rendrakás helyett jól szétverték az ügyfél lakását

Úgy berúgtak a takarítók munka közben, hogy rendrakás helyett jól szétverték az ügyfél lakását

Kócsi- 2018.10.05. 08:06
"Munka" közben.

Forrás: Genevieve Snow
Rommá vert lakás, üres piás üvegek, meg egy ájult takarítónő várta haza a Brooklynban élő Genevieve Snow-t, aki ettől a látványtól - el nem ítélhető módon - eléggé kiborult. Már csak azért is, mert korábban 185 dollárt (56 ezer forint) fizetett a szolgáltatásért, ámbár ő titkon arra számított, hogy az általa megbízott vállalat két alkalmazottja fényesre pucolja majd az otthonát.

De nem ez történt.

Alighogy beléptek a mindenre elszánt takarítónők az ingatlanba, azonnal be is lakták azt. Így történhetett meg, hogy a felmosóvödrök helyett, inkább a hűtőben talált vodkás üveget kezdték emelgetni. Miután megitták az összes vodkát kénytelen-kelletlen gin-re váltottak, a rengeteg piát aztán csokifagyival fojtották le. A spontán buli lezárásaként, csak úgy mint magukat, a lakást is totál szétbombázták, míg végül az egyik takarítónő elájult a konyhában, a másik pedig erejét megfeszítve lekoccolt a helyről.

Forrás: Genevieve Snow
Kevéssel ezután érkezett meg Genevieve lakótársa, Kristen. Rémületében leszaladt az utcára és onnan hívta a rendőrséget, illetve barátnőjét. Mire az erősítéssel visszatért a lakásba, az imént még ájult nő a kanapén ülve fagyit majszolt, egy "eat, drink and merry" feliratú rózsaszín pólóban.

A lakásban nagyjából 400 dolláros (116 ezer forint) kár keletkezett, amit Genevieve-nek kellett kifizetnie. Ha a takarítócég megtéríti neki ezt az összeget, akkor eltekint a feljelentéstől, máskülönben bíróságra viszi az ügyet.

A magát ájultra ivó takarítónő munkáltatói szerint magánéleti válságban van éppen: férje 19 év után elhagyta, tinédzser korú lánya aznap jelentette be neki, hogy terhes. Hozzátették azt is, hogy ezelőtt sosem volt panasz a munkájára.

(LadBible)

Hozzászólások