Keresés
16O
Budapest
2017.10.21., szombat (Orsolya)

Utah-ban Ufók szálltak le egy tó közepén?!

Offmedia- 2016.03.05. 14:36
194
Szerintetek mégis mi a frász ez?

Gabonakörökről már mindenki látott, hallott híreket, most egy új fogalmat kell megtanulnia a földönkívüliek vadászainak. Hívjuk mi csak jégkörnek.

Két srác Utah-ban egy befagyott tó jegén sétálgatott, mikor valami egészen érdekes, körkörös képződményre bukkantak. Mivel nem tudták elképzelni mégis mi lehet ez a "valami", hát megvizsgálták közelebbről. Míg az egyikük kamerázott, a másik srác többször megérintette, megtapogatta az elváltozásokat a jégen.

Ekkor tették a felfedezést, hogy bizony a képződmény könnyen lehet, hogy valamiféle UFO tojás lerakó hely. Már, ha az földönkívüliek tojásokkal szaporodnak egyáltalán. A szinte mértani pontossággal kilyugatott kör a jégen kétrétegűnek tűnik, és minden lyukban van valami, amit a srácok úgy írtak le, hogy valami pépes anyag. Így már egészen biztosak lehetünk benne, hogy  korszakos feledezés történt a Utah-i tó jegén.

Egészen addig lehetünk ebben biztosak, míg fel nem tűnik, hogy telis-tele van lábnyomokkal a környék. Mármint a jég. Hoppá! Valaki járt itt, valami...

A közelben eldobott starbuckos-os pohár, pedig arra enged következtetni, hogy az Ufók, mielőtt (vagy miután) elhelyezték a tojásaikat, ledöntöttek egy forró kávét is. A hideg Utah-i télben ezen nem is kell meglepődni.

Íme, a videó a "dologról":


(dose.com nyomán)

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom