Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Visszavonultattak egy James Harden bannert egy sztriptízbárban, miután egymillió dollárt költött el egy este alatt

Visszavonultattak egy James Harden bannert egy sztriptízbárban, miután egymillió dollárt költött el egy este alatt

Galó Kristóf- 2020.06.05. 17:42
Még akkor is felért egy edzéssel, ha 100 dollárosokban dobálta.

A Houston Rockets pontgyárosa, a 30 éves James Harden évek óta az NBA egyik legkiválóbb játékosa, bár a bajnoki gyűrűje még várat magára. A pályán leginkább szuperhatékony támadójátékával - betöréssel és néha idegesítően, de effektíven faultra játszó, valamint a lépéshiba határán táncoló stílusával -, illetve védekezésének sokszor látványos hiányával hívja fel magára a figyelmet, ám a pályán kívül nem kizárólag a pompázatos ruha választásaival kerül a médiába. Régóta nyílt titok, hogy a sztriptízbárok nagy rajongója, de úgy néz ki, hogy ezt egy ideig nem fogja tudni levakarni magáról - nem mintha le akarná. Még 2017-ben egy Joe Budden podcastban árulta el a házigazda, hogy visszavonultatták Harden mezét egy sztriptízbárban, miután egy este folyamán iszonyat sok készpénzt vert el. A Dreamshouston nevű klubban lelógattak egy James Hardenes bannert a 2018-as MVP-ről, mivel mostani infók alapján állítólag egy este alatt 1 millió dollárt szórt szét a pontkirályi dobómozdulatával. A lentebbi Insta képen Hardent, French Montanát, Drake-et és Trey Songz-t látni, ahogy a banner előtt fényképezkednek.


A Dreamshouston valószínűleg törzshelye lehet a szakállas sztárnak, mivel korábban az egyik táncoslány posztolt egy köteg pénzről egy képet, a leírásban pedig megköszöni a hosszú, de kifizetődő estét Hardennek.

Jasmine Taylor-nak hosszú, de remek estéje volt James Hardennek köszönhetően
Emellett, amikor 2017-ben, a San Antonio Spurs kiejtette a Houston csapatát a rájátszásból, Hardent néhány órával a meccs végezte után már a klubban látták, annak ellenére, hogy élete egyik legrosszabb teljesítményét nyújtotta a szezonja végét jelentő meccsen. Akkor Travis Scott és Kylie Jenner is csatlakozott hozzá a búfelejtő estén.

(Complex ; Republicworld)

Hozzászólások

Érdekes lehet