Keresés
7O
Budapest
2017.11.22., szerda (Cecília)
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Ying-Yang helyett péniszt tetovált a kuncsaftra, börtön lett a vége

Ying-Yang helyett péniszt tetovált a kuncsaftra, börtön lett a vége

Offmedia- 2016.07.22. 10:57
488
Azt csak remélni tudjuk, hogy nem a homlokára került az ábra.
Illusztráció!
Forrás: pixabay.com

Egy osztrák fószer három év elzárást kapott, mert egy hölgy vendégére a kért Ying-Yang tetkó helyett egy falloszt varrt fel. Az áldozat 21 éves, és teljesen összeomlott, miután a kedvenc tetováló szalonjában egyáltalán nem azt kapta, amit kért...

Ő, ugyanis egy szépen kidolgozott Yang-Yang jelet szeretett volna, de valamiért a tetováló úriember inkább egy péniszt rakott fel rá, és egy "Fuck" szócskával dobta fel az összképet.

A művészúr nem mondott semmit a lánynak, minden úgy tűnt, mintha a kért Ying-Yangot varrta volna fel. Felvázolta, megrajzolta, megmutatta a terveket az áldozatnak, aki, mikor hazaért a szalonból, és megnézte a frissen elkészült művet, akkor dobott egy hátast.

Feljelentést tett a férfi ellen, akit, miután előállított a rendőrség a kérdésre, hogy mégis miért tette, amit tett, annyit válaszolt, hogy... CSAK.

A tetováló 3 évet kapott, de egyelőre még vizsgálják, nincs-e esetleg mentális problémája.
Ha minket kérdeztek, lehet, hogy aznap a huszonharmadik Ying-Yang és a negyvenkettedik pillangó, továbbá pár kínai írásjel felvarrása után csupán elege lett a gagyi tucat tetkókból a tagnak és ez vezetett csöppet sem kedves tettéhez.

(nymag.com nyomán)

Hozzászólások