Keresés

Újabb fellépők - Axwell Λ Ingrosso is a Soundra tart

Offmedia- 2017.03.30. 10:53
6721
A magyar fellépők közül biztosan fellép már Zamárdiban a Punnany Massif, a Halott Pénz, a Wellhello és a Brains.
Idén a Sound július 5. és 9. között lesz, és ismét nagy nevekkel készül, élükön a Swedish House Maffia két hírességével, az Axwell Λ Ingrosso párossal. Érkezik tehát a skandináv elektronikus zenei élet legmenőbb és legfelkapottabb house-kollektívájának, a legendás múltú Swedish House Maffiának két világsztárja, Axwell Λ Ingrosso, akik 2014-es összeállásuk óta készítik a híresebbnél híresebb slágereiket.

Jön a Grammy-díjas, rendkívül tehetséges és ambiciózus DJ-producer Zedd, aki feltartóztathatatlanul száguld előre a siker útján: alig múlt huszonhét éves, de már korunk legfelkapottabb-keresettebb EDM előadói között jegyzik. Itt lesz Zamárdiban a mindig nagyszerű formában lévő holland veterán house DJ-producer, énekes, zeneszerző Don Diablo, és első alkalommal lép fel hazánkban Anglia egyik legújabb pop-kedvence, a huszonegy éves énekesnő-dalszerző-modell Dua Lipa. Visszatér Hollandia ultramodern, zajos és egyedülálló elektronikus zenei projektje, a Noisia is, a rap felhozatalt az angol Section Boyz erősíti.

A feltörekvő DJ-producer generációt képviseli a Balaton Soundon a legnagyobb amerikai fesztiválokat megjárt huszonéves DJ-hölgy Mija, valamint Belgium új kedvence, a kőkemény basszusokkal kísérletező Eptic.
A magyar fellépők közül biztosan fellép már Zamárdiban a Punnany Massif, a Halott Pénz, a Wellhello és a Brains.

Hozzászólások