Keresés

Orvosszakértő vizsgálja a Soundon bedrogozott lányokat

MTI- 2016.07.15. 23:37
7130
Igazságügyi orvosszakértőt rendeltek ki a Balaton Sound öltözőjében talált eszméletlen lányok ügyében.

Az elsődleges orvosi vélemény alapján a szexuális erőszak megalapozott gyanúja ez idáig nem merült fel a Zamárdiban megrendezett fesztiválon történtekkel kapcsolatban, azonban ennek minden kétséget kizáró tisztázására igazságügyi orvosszakértőt rendeltek ki - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken.

 

A rendőrség a honlapján közzétett közleményben hangsúlyozta: "a rendőrség továbbra is minden körülményt vizsgál a Zamárdiban megrendezett fesztiválon történt eset kapcsán". 
Felidézték: a Zamárdiban megrendezett fesztiválon július 9-én egy külföldi zenekar tagjai a koncertjük után fiatal lányokat láttak vendégül a nagyközönség elől elzárt területen. A fellépők távozását követően a rendezők közülük több lányt rossz egészségügyi állapotban találtak, akik a rendezvény területén azonnal orvosi ellátásban részesültek.

 
A vizsgálat során felmerült a gyanú, hogy a lányok ismeretlen eredetű anyagot fogyaszthattak, illetve ellenük szexuális jellegű bűncselekményt követhettek el, ezért a Siófoki Rendőrkapitányság szexuális erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt eljárást indított ismeretlen tettes ellen. Hozzátették: a nyomozás során beszerzett adatok, valamint az elsődleges orvosi vélemény alapján a szexuális erőszak megalapozott gyanúja ez idáig azonban nem merült fel.

 


A DVBBS később sajnálkozott az eset kapcsán, de nem biztos, hogy tudják, hol is voltak pontosan. Ezután kiderült, hogy a lányok hatan voltak, hármuknak sikerült lelépni a gyanús ital után.

A backstageben felvételek is készültek.

 


 

Ajánlott

Hozzászólások