Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • A$AP Rocky és a haverjai megvertek egy srácot Svédországban, miután az nem hagyta őket békén

A$AP Rocky és a haverjai megvertek egy srácot Svédországban, miután az nem hagyta őket békén

Offmedia- 2019.07.02. 17:41
A srác feljelentést tett.
A$AP Rocky épp európai turnén van, de a svédországi állomás nem csak a koncert miatt lesz emlékezetes számára. A rapper és a sleppje a fellépés előtt Stockholmban vacsorázott egy Max nevű étteremben, ahonnan kilépve két férfi állítólag elkezdte őket követni. Rocky Instagramra feltöltött videójának leírásában drogfüggőknek nevezi a két srácot, akik állítása szerint több utcán keresztül követték őket. Rocky biztonsági őre felszólította a két fiatalt, hogy ne jöjjenek utánuk, ezután viszont eldurvultak a dolgok, és az egyik srácnak összetörték a fejhallgatóját. A videón nem látszik pontosan, hogy mi történt, de Rocky állítja, hogy a biztiboy azért vágta földhöz a fülest, mert a zaklató megütötte vele az arcát, a svéd srác persze ezt nyilván másképp látja.


A két fiatal ezután pláne nem hagyta békén Rocky-ékat, és tovább követték őket, közben követelték, hogy fizessék ki a fülest, különben rendőrt hívnak. A kommunikáció eközben kifejezetten nehéz volt, mivel a srácok elég döcögősen beszélték az angolt. Ekkor jelent meg egy fejkendős lány, aki próbált fordítani, és csitítani a helyzetet, sikertelenül.


A "Menjetek innen - Nem megyünk" vita tovább folytatódott, mire a helyszínen lévő egyik, amúgy az egész szituációt videózó lány megemlítette, hogy a két srác korábban megfogta az ő és a barátnője fenekét, mire eldurrant Rocky agya és nekiment a srácoknak.

A verekedésbe Rocky haverjai is becsatlakoztak, majd miután helyben hagyták a srácot, leléptek. Nem sokkal később megérkeztek a mentősök és a rendőrök is, utóbbiak minden szemtanút kihallgattak, az áldozat pedig feljelentést tett.

Hozzászólások

Érdekes lehet