Keresés
6O
Budapest
2017.11.25., szombat (Katalin)
  • Főoldal
  • Bulvár
  • A földre ült egy angol politikus annyira tele volt a vonat - kár, hogy az egészet csak hazudta

A földre ült egy angol politikus annyira tele volt a vonat - kár, hogy az egészet csak hazudta

Szaghmeiszter Máté- 2016.08.24. 13:52
1641
Kínos.

Jeremy Corbyn
az angol Munkáspárt vezetője, nemrég elég kínos szituációba keveredett. És mivel politikusról beszélünk ezért itt a kínos természetesen azt takarja, hogy hazudott. Történt ugyanis, hogy Corbyn a Virgin Trains egyik vonatával utazott, és mivel állítása szerint nem volt szabad ülés, ezért a földre kényszerült ülni. Erről egy videót is feltöltött a netre, melyben kihangsúlyozza, hogy az átlag angoloknak nap mint nap ezzel a tumultussal kell szembenézniük és, hogy több vonat kéne az országba, aminek a megoldása szerinte a teljes államosítás. 

Az angol választóknak kifejezetten tetszett a videó, a Telegraph össze is gyűjtötte, hogy a közösségi oldalakon milyen sok ember fejezte ki örömét azzal kapcsolatban, hogy végre valaki a kis emberek problémáival is foglalkozik. És valljuk be tényleg szimpatikus lépés, hogy egy politikus ahelyett, hogy kifakadna és a státuszát hangoztatva helyet követelne magának, inkább felhívja a problémára a figyelmet és még megoldást is javasol. Mármint akkor, ha ebből az egészből bármi is igaz lenne.

A multimilliárdos Richard Branson tulajdonában álló Virgin Trains ugyanis nem hagyta szó nélkül az esetet, és biztonsági felvételekkel bizonyította, hogy Corbyn több üres ülés mellett is elsétál, mielőtt leülne a földre, ahol egyébként 40 percet se töltött a 3 órás útból, ugyanis végül csak leült az egyik helyre.A Virgin Trains kihangsúlyozta, hogy muszáj volt megvédeniük az igazukat, ugyanis amit Corbyn állított az egész egyszerűen hazugság.

A legrosszabb az egészben? Az angol vonatokon tényleg nagy a zsúfoltság és az ilyen esetek tényleg megtörténnek, csak sajnos most egy hazug politikus miatt senki sem fogja komolyan venni a témát egy jó ideig.

Hozzászólások