Keresés
10O
Budapest
2017.10.24., kedd (Salamon)

Adele búcsút int a ciginek!

Fiji- 2015.12.23. 11:51
350
Adele-t nem hatja át a karácsony szelleme. Legfrissebb nyilatkozatában sem az ajándékozásról beszélt, hanem inkább arról, hogyan tette le a cigit.

Az angol énekesnő pár hónappal ezelőtt nyilatkozott arról, hogy szakít egészségtelen életmódjával. Ennek a projektnek keretében megszabadult a cigitől is. Adele arról is beszámolt, hogy azért tette le, mert nem akar tüdőrákban meghalni. A Daily Mirror-nak azt is elmondta, hogy belátta, szakítania kell ezzel a káros szokásával. „Ha tüdőrákban halok meg, az az én bűnöm lesz, amire nem lennék büszke.” – tette hozzá Adele.

Az angol énekesnő nem is olyan régen a Rolling Stone-ban mesélt arról, hogy kisfia születése miatt gyökeresen megváltoztatja életvitelét. Akkor azt is elmondta, hogy nagyon ragaszkodott a cigihez, azonban ez nem volt soha rendben. Novemberben azt is elmondta, hogy gyerekét nem fogja veszélyeztetni.

A Hello énekesnője a múltban naponta 25 darab cigarettát szívott el, amely énekhangjára is hatással volt. Adele nem úszta meg egy könnyen a dolgot, hangszálait meg kellett műteni.

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom