Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Aggódnak Post Malone egészségéért a rajongói, miután bukdácsolva énekelt az egyik koncertjén

Aggódnak Post Malone egészségéért a rajongói, miután bukdácsolva énekelt az egyik koncertjén

Offmedia- 2020.03.06. 19:38
A fanjai attól félnek, hogy túltolja a dolgokat.
Végigfutott Post Malone rajongói körén egy videó, melyen az látható, hogy az énekes bukdácsolva adja elő az "I Fall Apart" című dalát egyik koncertjén. Tekintve, hogy a tágabb értelemben vett hiphop szcéna egymás után termeli ki a túladagolásos eseteit, és természetesen rock körökben sem ritka a szerek mértéktelen pörgetése, Posty rajongói megkongatták a vészharangot, és az énekes egészségéért aggódnak.

Aki persze volt már Post Malone koncerten, az tudhatja, hogy emberünk láthatóan sokszor meg is éli, amikről énekel, és ezekbe a piálások is beletartoznak. Jó példa erre tavalyi Szigetes koncertje, ahol azért jobban képben volt, de a józan szót azért közel sem használnák arra a fellépésére sem.

A virális videó alá Posty menedzsere, Dre London is kommentelt, mint írta: "all vibez" - utalva arra, hogy az énekes csak jól érezte magát, nem kell túlgondolni a dolgokat.


A fanok mindenesetre aggódnak, vannak akik Amy Winehouse kései fellépéseihez hasonlítják Malone színpadi viselkedését. 


Mások azt sérelmezik, hogy senki nem lép közbe Posty stábjából, miközben emberünk még a közönséggel való interrakciói során is láthatóan ködös állapotokban van, igaz legalább egy kedves részeg és nem egy agresszív részeg típus.

{twitter}https://twitter.com/OliviaTruesdal1/status/1235889730346274816{/twitter}
Lényeg a lényeg, az emberek nem szeretnének elveszíteni egy újabb tehetséget.


(HNHH)

Hozzászólások

Érdekes lehet